Hola una altra
setmana.
Hui us portem una
recepta que segur que us va a agradar perquè a més de deliciosa és molt
divertida de fer.
Són uns “Cake
pops” que ens serviran per a aprofitar eixos trossos de coca que s’han quedat
un poquet secs. Prepareu els ingredients i ens posem en marxa.
Els passos a
seguir són aquests:
- Preparem la ganache. Demaneu ajuda a un adult per a que pose 100 ml de nata a calfar. Quan estiga a punt de bullir el tirem damunt de 100 g. de xocolata a trossos. Hi ha que batre tot molt bé i deixem gelar. El podeu preparar un dia abans i guardar-la en la nevera. Sinó el podeu substituir per nocilla o formatge d’untar.
- A continuació triturem amb les mans el nostre tros de coca.
- Una vegada estiga triturat comencem a ficar cullerada a cullerada la nostra ganache de xocolate i barregem.
- La massa estarà a punt quan pugam agarrar-la amb les mans i fer boles sense que s’apegue.
- Formem boles xicotets i els clavem un palet. Reservem en el frigorífic.
- Ara desfem el xocolate. I quan les boles estiguen gelades les fiquem dins del xocolate per a cobrir-les completament.
- Lleven l’excés de xocolate i decorem amb fideus o estrelletes. Deixem gelar per complet.
Segur que us ixen
uns Cake pops súper divertits i preciosos, així que no dubteu en enviar-nos les
vostres fotos.
I en aquesta
vídeo-recepta Sara us mostra com ha fet els seus.
I per a la
pròxima setmana prepareu farina, sal, rent, oli i agua. Fins la pròxima
recepta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario