CAKE POPS


Hola una altra setmana.

Hui us portem una recepta que segur que us va a agradar perquè a més de deliciosa és molt divertida de fer.

Són uns “Cake pops” que ens serviran per a aprofitar eixos trossos de coca que s’han quedat un poquet secs. Prepareu els ingredients i ens posem en marxa.



Els passos a seguir són aquests:
  1. Preparem la ganache. Demaneu ajuda a un adult per a que pose 100 ml de nata  a calfar. Quan estiga a punt de bullir el tirem damunt de 100 g. de xocolata a trossos. Hi ha que batre tot molt bé i deixem gelar. El podeu preparar un dia abans i guardar-la en la nevera. Sinó el podeu substituir per nocilla o formatge d’untar.
  2. A continuació triturem amb les mans el nostre tros de coca.
  3. Una vegada estiga triturat comencem a ficar cullerada a cullerada la nostra ganache de xocolate i barregem.
  4. La massa estarà a punt quan pugam agarrar-la amb les mans i fer boles sense que s’apegue.
  5. Formem boles xicotets i els clavem un palet. Reservem en el frigorífic.
  6. Ara desfem el xocolate. I quan les boles estiguen gelades les fiquem dins del xocolate per a cobrir-les completament.
  7. Lleven l’excés de xocolate i decorem amb fideus o estrelletes. Deixem gelar per complet.


Segur que us ixen uns Cake pops súper divertits i preciosos, així que no dubteu en enviar-nos les vostres fotos.

I en aquesta vídeo-recepta Sara us mostra com ha fet els seus.



I per a la pròxima setmana prepareu farina, sal, rent, oli i agua. Fins la pròxima recepta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario