GELATS DE MELÓ D'ALGER


Hola súper xefs.

Hui us portem l’última recepta i volíem fer algo especial i fresquet ja que estem casi en estiu.

Així que hem pensat en fer uns “gelats de meló d’alger”. Prepareu tots els ingredients i comencem.



I els passos a seguir són aquests:
  1. Demanem ajuda i pelem i llevem les llavors al meló.
  2. Posem a trossos dins del got de la batedora i triturem.
  3. Posem el suc que hem fet dins del recipient per a gelat però sense omplir-lo del tot.
  4. Els posem en el congelador uns 45 minuts. Una vegada passat aquest temps els clavem un pal de gelat i deixem gelar del tot.
  5. Quan ja estiga dur, posem la següent capa que és la de iogurt. Amb molta cura amb una cullera fem una capa fineta. I tornem a ficar al congelador uns 30 minuts, ha d’estar completament congelat.
  6. Mentre anem preparant la següent capa. Demanem ajuda i pelem i trossegem els kiwis. Els posem en la batedora i triturem.
  7. Una vegada congelada la capa de iogurt, podem posar amb molta cura l’última capa. I fiquem al congelador el temps que necessari per a que congele del tot.


Sara també ha fet uns i us els ensenya en aquesta vídeo-recepta.



Dir-vos que ha sigut un plaer ensenyar-vos aquestes receptes, que esperem que us hagen agradat preparar-les i sobretot menjar-vos-les en companyia de la vostra família.

Gaudiu molt de l’estiu i si és menjant-se un gelat d’aquests molt millor.
Un beset molt dolç per a tots i totes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario