Hola súper xefs.
Hui us portem
l’última recepta i volíem fer algo especial i fresquet ja que estem casi en
estiu.
Així que hem
pensat en fer uns “gelats de meló d’alger”. Prepareu tots els ingredients i
comencem.
I els passos a
seguir són aquests:
- Demanem ajuda i pelem i llevem les llavors al meló.
- Posem a trossos dins del got de la batedora i triturem.
- Posem el suc que hem fet dins del recipient per a gelat però sense omplir-lo del tot.
- Els posem en el congelador uns 45 minuts. Una vegada passat aquest temps els clavem un pal de gelat i deixem gelar del tot.
- Quan ja estiga dur, posem la següent capa que és la de iogurt. Amb molta cura amb una cullera fem una capa fineta. I tornem a ficar al congelador uns 30 minuts, ha d’estar completament congelat.
- Mentre anem preparant la següent capa. Demanem ajuda i pelem i trossegem els kiwis. Els posem en la batedora i triturem.
- Una vegada congelada la capa de iogurt, podem posar amb molta cura l’última capa. I fiquem al congelador el temps que necessari per a que congele del tot.
Sara també ha fet
uns i us els ensenya en aquesta vídeo-recepta.
Dir-vos que ha
sigut un plaer ensenyar-vos aquestes receptes, que esperem que us hagen agradat
preparar-les i sobretot menjar-vos-les en companyia de la vostra família.
Gaudiu molt de
l’estiu i si és menjant-se un gelat d’aquests molt millor.
Un beset molt
dolç per a tots i totes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario