Hola xefs.
Com sempre us porte una recepta molt senzilla i crec que us va agradar perquè
hi ha que posar les mans en la massa.
Hui anem a fer un “PA EXPRÉS”. A més com ja fa molta calor no utilitzarem
el forn, utilitzarem el microones.
Segur que us queda un pa com si l’haguera fet un forner/a. Busqueu els
ingredients i comencem.
I els passos a seguir són els següents:
- Posem tots els ingredients de un recipient.
- Barregem tot amb una cullera o espàtula fins que ens coste fer-lo.
- Posem un poquet de farina amb la taula i amb les mans integrem molt bé tots els ingredients.
- Una vegada fet això, amassem durant uns 5 minuts aproximadament.
- Quan ja hem acabat de amassar li donem una forma rectangular i l’enrotllem per a donar-li forma de pa. Pessiga la massa quan acabes per a tancar bé el pa.
- Li fem 3 o 4 talls en la part de dalt.
- Posem en un recipient per a microones un poc d’oli o paper de forn i posem el nostre pa.
- Col·loquem damunt una tapa o film foradat i el fiquem en el microones 4 minuts a màxima potència aproximadament.
Aneu amb molta cura quan al traure el pa perquè cremarà el recipient, la
tapa i eixirà vapor molt calent.
I si no us mengeu tot el pa, us recomane que el talleu en llesques i el
guardeu en un recipient tancat en el congelador. Quan vullgau gastar-lo el
deixeu descongelar o el fiqueu un poquet en la torradora i estarà genial.
Mireu en la vídeo-recepta com ha fet Sara el seu pa.
Bon profit
I per a la setmana següent heu de tindre meló d’Alger, iogurt i kiwi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario