PA EXPRÉS


Hola xefs.

Com sempre us porte una recepta molt senzilla i crec que us va agradar perquè hi ha que posar les mans en la massa.

Hui anem a fer un “PA EXPRÉS”. A més com ja fa molta calor no utilitzarem el forn, utilitzarem el microones.

Segur que us queda un pa com si l’haguera fet un forner/a. Busqueu els ingredients i comencem.



I els passos a seguir són els següents:
  1. Posem tots els ingredients de un recipient.
  2. Barregem tot amb una cullera o espàtula fins que ens coste fer-lo.
  3. Posem un poquet de farina amb la taula i amb les mans integrem molt bé tots els ingredients.
  4. Una vegada fet això, amassem durant uns 5 minuts aproximadament.
  5. Quan ja hem acabat de amassar li donem una forma rectangular i l’enrotllem per a donar-li forma de pa. Pessiga la massa quan acabes per a tancar bé el pa.
  6. Li fem 3 o 4 talls en la part de dalt.
  7. Posem en un recipient per a microones un poc d’oli o paper de forn i posem el nostre pa.
  8. Col·loquem damunt una tapa o film foradat i el fiquem en el microones 4 minuts a màxima potència aproximadament.


Aneu amb molta cura quan al traure el pa perquè cremarà el recipient, la tapa i eixirà vapor molt calent.
I si no us mengeu tot el pa, us recomane que el talleu en llesques i el guardeu en un recipient tancat en el congelador. Quan vullgau gastar-lo el deixeu descongelar o el fiqueu un poquet en la torradora i estarà genial.

Mireu en la vídeo-recepta com ha fet Sara el seu pa.



Bon profit

I per a la setmana següent heu de tindre meló d’Alger, iogurt i kiwi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario